Mesaj Sayısı : 211 Yaş : 28 Nerden : bilmem Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 20/01/09
Konu: Şanışer - ßela ...(Bir Rapi Ver Bana) Ptsi Ocak 26, 2009 3:43 pm
[ NAKARAT : $AnI$Er ] Katip ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser Yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir rapi ver bana [2]
([ ßeLa ]) Elime rapini verecek olsa kaç seferlik ömrü var ve Gömülü beklesin bu rhyme kirli bence bak bu layn Ekibi yerde dibine kökler korku doldu ördekler Kaçtı gitti ödlekler artık bizi görcekler Dilini kes ve cebine koy rapimi dinle oyna toy Bol atarken tayfanız bize açılır her koy Soykanızda asılı kalsın naaşı koksun hep bana Her seferde istediğim bir rapi ver bana Kini bekler her emel ve sen domal ve temeli at Yaptığım bu her bi şarkım önüme olsun hep sırat Değeri biç be kanka haydi söyle sence kaç karat Damara bas ve acımadan bir yara da sen kanat Gün gelir biter bu şarkı dert cefayla birleşir Rapsiz olmaz hiç Bela bu Şanışer'le titretir Söz yazarken kimi düşündün derseniz bi küfür ettim özür dilerim var Kalanı bekler her bebek ve bizden olmaz hiç yar [ nakarat: $aNı$€r ] Katip ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser Yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir rapi ver bana [2]
[ $aNı$eR ] Al belalı katil ağası kim ki kanka gel yanım Cevabın olsun her tanım yıktım al feda canım Bu kalbi raple kırdı dostlarım Satırım aşkım oldu tanışın aşka boyumu derde başka başka cümleler Zümrelerse mazim ol sefai rap fedaim Öldü gitti cihana dair emr-i vaki mistik hain Özverimde rap gudubet aklı güdüme lafta kahin Al desen de almaz oğlum biz seninle cenge talim Kır benim yalancı aklım ezberin devamı Bertaraf olan semamın her yerinden izle kaanı Biz devanı versek anı kelimen olsan iftiranı Dayatım ayların cevabı yok sayardı şerin şanı Savaşı sen kazan tamam ben ölmüşüm gömülmüşüm Duydum oğlum adımı duymuşun ve gülmüşün Yaz bi diss beklerim hafızamda yok yerin Fakat adamsan abi önce saygısını kazan Şer'in
[nakarat: $aNı$eR ] Katip ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser Yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir rapi ver bana [2]