Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Arka Sıradakiler Röportaj -RIZA-

2 posters
YazarMesaj
sempatiyusuf
Moderatör
Moderatör
sempatiyusuf

Erkek
İş/Hobiler : Bilgisayar Mühendisliği Okuyorum Lisede...
Lakap : sempatiyusuf
Ruh Hali : Arka Sıradakiler Röportaj   -RIZA- Canli10
Tuttuğu Takım : Arka Sıradakiler Röportaj   -RIZA- Galata10

Arka Sıradakiler Röportaj   -RIZA- Empty
MesajKonu: Arka Sıradakiler Röportaj -RIZA-   Arka Sıradakiler Röportaj   -RIZA- EmptySalı Şub. 03, 2009 12:40 pm

Biraz Kendinizden bahseder misiniz?
24 mayıs 1987 yılında İstanbul’da doğdum.Yaşıma göre bu sektörde baya tecrübelerim oldu aslında ilkokulu ortaokulu kalamıştaNurettin Teksan’da okudum liseyi ise Şeyh Şamil lisesinde bitirdim.Şu anda açık öğretimde dört senelik maliye bölümünde okuyorum.Üçüncü sınıfı bu sene bitirdim dizinin dışında babamın sahibi olduğu balık lokantasında babamla beraber çalışıyorum çünkü çekimlerimiz haftada iki günüç gün sürüyor benimde boşluğum oldukça..
Ben kendimden bahsettiğim konuyu birazda rızanın halktan aldığı tepkiye ve gerçek hayattaki yaşantımla rızanın farkını anlatan bölüme ayırmak istiyorum …
Rıza karakteri halktan nasıl bir tepki alıyor ?
Rıza karakteri halktan aslında çok iyi tepki alıyor çünkü ‘’Rıza’’ karakterinin gerçek hayatta karşılığı çok. Çoğu kişi bizim dizimizi izlediği zaman kendine illaki bir pay biçiyor.Anneler çocuklarını daha iyi eğitiyor.Kemal hocayı örnek alıyor rıza gibiler kötülüklerinden arındırıp kendini rızaya özendiriyorlar ibo’lar sibel gibi kız arkadaşlarını fahişeliklerinden ötürü yani bu sebeple terk etmiyorlar ön yargılı davranmıyorlar.Yadigarlar derslerine özen gösteriyorlar ki yadigar gibi çıraklık yapıp hayatın sillesini yemesinler okuyup adam olsunlar diye bunun gibi birçok karaktere halk özeniyor .Bu yüzden rıza karakteri de iyi bir tepki alıyor ki ben benim karakterimin karşılığının çok olduğuna yani halktan bayağı kişinin bu karaktere uyduğunu düşünüyorum.Bu yüzden elimden gelen en iyi imkanla bu karakteri canlandırmaya çalışıyorum.Kendimizden çok şey katıyoruz bu diziye.İlk sezon harcadığımız emek cidden çok çok fazla umarız ben dahil tüm ekip arkadaşlarım halkın istediğini yansıtabilmişizdir…
Ve son olarak hayranlarınıza söylemek istediğiniz şeyler var mı?
Onlar bizim için çok değerliler bu kadar emek onlar için harcanıyor.Umarız bizde karşılığını verebiliyoruzdur onları çok seviyoruz.Önemsiyoruz onların bize söyledikleriniyazdıklarını çizdiklerinidüşündüklerini ve bir çok şeyi biz duyuyoruz görüyoruz biliyoruz merak etmesinler herkesin içi rahat olsun hepinizi çok seviyoruz hoşçakalın…
albak
Yeni Üye
Yeni Üye
albak

Erkek

Arka Sıradakiler Röportaj   -RIZA- Empty
MesajKonu: Geri: Arka Sıradakiler Röportaj -RIZA-   Arka Sıradakiler Röportaj   -RIZA- EmptySalı Şub. 03, 2009 12:44 pm

saol zaten bunu arıyodum

Arka Sıradakiler Röportaj -RIZA-
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Arka Sıradakiler Röportaj -ÖZGE-
» Arka Sıradakiler Röportaj -OKTAY-
» Arka Sıradakiler -Künye-
» Arka Sıradakiler 2 Resim
» ARKA SIRADAKİLER EĞLENDİ