Esin&Ahmet Çalışkan Üye
Mesaj Sayısı : 211 Yaş : 28 Nerden : bilmem Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 20/01/09
| Konu: Komik Sözler Çarş. Ocak 21, 2009 6:58 pm | |
| -Aşık oldum da ne oldu,ptt ve tekel zengin oldu. -40dk ders yap yap bitmez,10dk teneffüs aşkımıza yetmez. -Hatırlar mısın bir zamanlar sana kalbimi vermiştim.Afedersin lazım oldu iade eder misin? -Küçüktüm,sütü seviyordum;büyüdüm,seni seviyorum. -Artık beni çekemiyorlar (kopya). -İki yakan bir araya gelmiyorsa gömlekçini mahkemeye ver. -Gönlünde yer yoksa ayakta da giderim. -Düşünen file ne denir? (filozof) -Kalıplaşmış sözcük hangisidir? (çimento) -Can bedenden çıkmayınca ne olur? (bir sonraki derse geç kalır) -Mecnun sevdi Leyla'yı aldı.Ferhat sevdi Şirin'i aldı.Kerem sevdi Aslı'yı aldı. Biz sevdik havamızı aldık. -Arabanızı fazla yıkamayın,üşütüp hata yapabilir. -Adam duygusuna hakim olamadı,ama mantığına avukat oldu. -Tüm notlarım zayıf,N'apim hepsi diyete girmiş. -Edison elektiriği buldu,parasını biz ödüyoruz. -Ya olduğun gibi görün ya da gözüme gözükme. | |
|
yaren Çalışkan Üye
Mesaj Sayısı : 238 Yaş : 32 Nerden : almanya Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 31/01/09
| Konu: Geri: Komik Sözler C.tesi Ocak 31, 2009 11:18 pm | |
| | |
|